31 Eki 2015

Kolay Randevu İle Mehmet Tatlı Kuaför Deneyimi

Gün geçmiyor ki Büyükşehir koşuşturması içinde yaşayan bizlerin hayatını kolaylaştıracak bir yenilik çıkmasın.Bu yazımda sizlere geçtiğimiz haftalarda tanıştığım ve çok işlevsel bulduğum bir uygulamadan bahsetmek istiyorum.
Kuaför salonlarında saatlerce sıra bekliyor,gideceğiniz güzellik merkezinden randevu almak için telefona sarılmak zorunda kalıyorsanız tüm bunlara son verecek Kolay Randevu ile tanışma zamanı gelmiş demektir.


Şimdi kendi deneyimim üzerinden Kolay Randevu sistemini anlatmak istiyorum.

http://www.kolayrandevu.com/ adresine giderek birkaç saniye içinde sisteme üye oldum.
Saç kesimi yaptırmak istediğimden menüden Kadın Kuaförleri kısmını seçerek kendime en yakın kuaförleri buldum.Mehmet Tatlı Trump Towers şubesini seçerek yatırmak istediğim işlemleri işaretledim.Tarih ve saat'i belirledikten sonra randevu al butonuna tıkladım.Hepsi bu kadar....

Kısa bir süre sonra cep telefonuma randevumun onaylandığına dair bir bilgilendirme mesajı geldi.Randevu günü randevuma kalan süre'yi belirten bir hatırlatma mesajı daha geldi ki bu mesaj önceden alınan randevuları unutmamak adına çok iyi düşünülmüş bence.
Randevu günü İrem'le birlikte Mehmet Tatlı'nın Trump Towers B4 katında bulunan şubesine randevu saatimizde gittik.Umut Tatlı her ikimizle de gayet güzel ilgilendi ve hiç bekletmeden ikimizin işlemini de gerçekleştirdi.
Kırılmaya yüz tutmuş saçlarımın uçlarından bir miktar kesilerek şekil verildi.Hiç sıra beklemeden kuaförden ayrılmanın mutluluğu ve daha sağlıklı görünen saçlarımla eve döndüm. 

Kolay Randevu sistemini denedim ve hayatı kolaylaştırmak adına çok başarılı buldum.Sizde güzelliğinizle ilgili yaptıracağınız tüm işlemlerin yanı sıra pet dostlarınızın aşı ve doktor randevularını da bu sistem üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kolay Randevu şimdilik sadece İstanbul ve İzmit'te faaliyet gösterse de sağladığı kolaylık sayesinde çok sevileceğini ve diğer illere de hizmet vereceğini düşünüyorum.

Kolay Randevu sistemine ister bilgisayarınızdan isterseniz App uygulaması ile ulaşabilirsiniz.Android kullananlar üzülmesinler.Sistem yakında android kullanıcılarının da hizmetinde olacak.

Sizde buradan siteyi inceleyebilir,üye olarak randevularınızı kolayca alabilirsiniz.

*Kolay Randevu Rengini Bul Etkinlik Sponsorudur.

29 Eki 2015

Lancome La Vie Est Belle Parfüm Nasıldır,Nereden,Kaça Alınır?

La Vie Est Belle ile tanışmam parfümün çıkış zamanı olan üç yıl öncesine dayanır.Diğer parfümlerle dönüşümlü olarak kullandığım La Vie Est Belle ilk zamanlar benim için tatlı bir kış kokusuyken zamanla diğer mevsimlerde,hatta bazı yaz akşamlarında bile kullanmaktan keyif alır hale geldiğim bir koku oldu.
Sıktığım tek pompa parfüm bile uzun süre yok olmadan varlığını devam ettirirken,üzerimde taşıdığımı hissettiren nadir kokulardan biri oldu.Bu kadar uzun süre kullandıktan sonra tam bir imza kokusu olduğunu,beni tanıyan arkadaşlarımın bu parfümle beni özleştirdiklerini söyleyebilirim.

Çok başarılı bir harmanı olan bu parfümün iki küçük kusuru var ki birisi diğer parfümlere benzemeyen tatlı aroması sayesinde kokuyu daha önceden koklayanlar tarafından hemen tanınması,diğeri ise son dönemde iyice yükselmiş olan fiyatı.
Son kullandığım 75 ml parfümün piyasadaki fiyatlarını görünce çantada taşımanın da daha kolay olacağını düşünerek 30'luk boylara yöneldim.Yaptığım araştırma sonucu Misspera.com 'da 79.90 fiyat ve ücretsiz kargo fırsatını görünce siparişimi verdim ve eski parfümümün son damlarını kullanmaya başladım.
Neyse ki yeni parfümüm boşalan eski şişem çöpe gitmeden siparişimin ertesi günü kargo'ya verildi ve bir sonraki gün gayet güzel paketlenmiş bir şekilde elimdeydi.

Sizde yeni bir parfüm denemek ya da biten parfümünüzü yenilemek düşüncesindeyseniz Miss Pera'nın parfüm kategorisine göz atmanızı öneririm.Hatta benim gibi bir kaç gün aralıklarla ziyaret ederseniz yenilenmiş ve yeni stoğa girmiş ürünlerle de karşılaşabilirsiniz.
Merak edenler için aşağıya  parfümle ilgili daha önce yazdığım yazı linkini de ekliyorum.

Lancome La Vie Est Belle Blog Yazım

Siz Lancome'un bu parfümünü nasıl buluyorsunuz,son dönemde çok sevipte vazgeçemem dediğiniz kokularınız var mı?











27 Eki 2015

Catrice Oje Deneyimi : ArtFul Red // All You Need is Pink

Catrice Rossmann'larda satılmaya başlar başlamaz şu yazımda detaylı olarak bahsettiğim alışverişi yapmış ve denemek istediğim ürünleri almıştım.
Oje stantı önünde epeyce kararsız kalmış sonunda pembe ve bakır tonlarında iki oje seçebilmiştim.Kararsız kalışımın nedeni ise hem tüm oje renklerinin henüz gelmemiş olması hemde elimdeki pek çok ojeden farklı bir rengin gözüme çarpmamasıydı.
 Peki Catrice'in denemiş olduğum bu iki ojesini nasıl buldum?
Catrice ojeler 10 ml ürün içeren büyük denebilecek ambalajlarıyla göz dolduruyorlar.Kalın fırça ucu sayesinde kolayca uygulanabiliyorlar.Açıkçası ben kalın uçlu fırçalarla bir süre oje sürdüğümde diğer fırçaları beğenmez oluyorum.Catrice ojeler bu açıdan oldukça pratik!

Yoğun yapılı her iki oje de iki katta rengini veriyor.Viennart koleksiyonuna ait olan ArtFul Red adlı ojeyi  bazen üç kat uyguladığım günler olsa da genel olarak iki kat yeterli oluyor.Pembe tonlu All You Need is Pink ise üçüncü kata gerek bırakmıyor.
ArtFul Red  içinde altın yansımalar bulunan bir bakır rengiyken All You Need is Pink ise pembesinin içinde ince altın ve gümüş yansımalar bulunduruyor.

Her iki oje de çok uzun olmayan bir sürede kuruyup ikinci günde uçlardan hafifçe soyuluyorlar.Uzun süre aynı oje'yi kullanmaktan hoşlanmıyor oluşum ve tırnaklarıma mutlaka hava aldırmak istediğimden maksimum ikinci günde ojemle vedalaştığımdan kalıcılık süresine takılmıyor ve yeni Catrice oje renklerini ve koleksiyonlarını merakla bekliyorum.


Siz Catrice ojeler ile tanışma fırsatı buldunuz mu,bu iki renk içinde en çok hangisini beğendiniz?

Ayakkabı ve Çanta tutkunları için yeni adres Fırsatsevdası.com

Online alışveriş'in hayat kurtarıcı olmaya başladığı şu sıralarda birbirinden farklı pek çok site ile karşılaşıyorum.Bugün size bahsetmek istediğim Fırsat Sevdası biz kadınların elimizde onlarcası olsada almaktan vazgeçemediği ürünler olan çanta,ayakkabı ve aksesuarları bir tıkla kapımıza getiriyor.

Siteyi dolaşırken en çok dikkatimi çeken özellik ürünlerin fiyatı oldu.Örneğin bu şirin sırt çantası 29.90 fiyata sahipken her ayrıntısına bayıldığım cüzdan kısa bir süreliğine 23.90'a satılıyor.
Birbirinden şık detaylara sahip kolyeler 29.90 ile 49,90 fiyat aralığındalar.
19.90 'a satılan çiçekli ayakkabılar ise tam önümüzdeki sezon için alıp kenara koymalık.
firsatsevdasi.com alışveriş deneyiminizi en güvenli şekilde yaşamanız için, güvenlik Secure Sockets Layer (SSL) teknolojisi kullanıyor.Bu sebeple alışveriş yaparken içiniz rahat edebilir.Ayrıca üç ürün ya da 150 TL alışveriş yaptığınızda kargo ücreti de ödemiyorsunuz.

Detaylar ve alışveriş yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

26 Eki 2015

Pastel Kozmetik'ten Yeni Ürünler


Pastel Kozmetik ürün yelpazesine geçen aylarda birbirinden işlevsel ürünler eklemişti.Nude serisi far paleti,kontür paleti,kaş kiti ve sıvı aydınlatıcı bu ürünler arasındaydı.
Bu yazımda bu ürünler hakkında kısa bilgilere yer vermek istiyorum.
PASTEL PRO FASHION & DAYLONG LIPCOLOR
Pastel Pro Fashion Mat Ruj,ince ve yoğun pigmentli yapısı ile kadifemsi,pürüzsüz dudaklara sahip olmayı kolaylaştırıyor.8 renk seçeneğine sahip olan rujlar 15.50 fiyata sahipler.

Ruj tazelemeye vakti olmayanlar için Daylong Lipcolor Kissproof rujlar imdada yetişiyor.11 Renk seçeneği olan rujlar 18.90 fiyata sahip.

MOONLIGHT AYDINLATICI
Yüzün yüksek bölgelerine uygulandığında aydınlık ve taze bir cilde sahip olmayı sağlayan Pastel Moonlight Highlighter 11,50 gibi uygun bir fiyata sahip ve uzun süre kullanılabilecek bir ürün.
Fırçası sayesinde kolayca uygulanan aydınlatıcının fiyatının karşılığını verdiğini şimdiden söyleyebilirim.

NUDE FAR PALETİ 
 Doğal tonlardaki 8 farklı fardan oluşan far paleti doğal güzelliği gözlere getiriyor.Yaz kış kullanılabilecek renklere sahip olan paletin içinde çift taraflı fırça bulunuyor.Aynalı kapak ise çantada taşıma ve istendiği zaman makyaj tazeleme fırsatı veriyor.Palet fiyatı 26.90

KAŞ FARI

Kaşlarınızın belirgin olmamasından ya da yer yer oluşan dökülmelerden şikayetçiyseniz Kaş Farı sizin için kurtarıcı olabilir.Ben kaş kalemi kullanımını zor bulup uzun zamandır kaş farları kullanıyorum.Pastel'in Vax ile şekillendirip ardından renklendirme adımıyla uygulanan üç renk seçeneğine sahip kaş farının etkilerini de oldukça meraktayım.
Kaş farı fiyatı 14.90

PASTEL OJELER
Pastel ojeler dayanıklılıkları ve sürekli yenilenen renk alternatifleriyle uzun süredir kullandıklarım arasındalar.Nude serisinden Beige rengi ile 99 numaralı bordo renk severek kullanacaklarım arasındalar.Fiyatları ise 3,10 TL

COLOR CONTEUR CORRECT SET
Şekillendirici kontür pudrası,aydınlatıcı ve allıktan oluşan Color Conteur Correct Set yüzü şekillendirip gölgeleyerek boyut kazandırmaya yardımcı oluyor.Yerli, markalar arasında bir ilk olma özelliği taşıyan palet ile yüzünüzün istediğiniz bölgelerini ön plana çıkarabilir,gizlemek istediğiniz bölgelerini ise koyu rengi kullanarak geri plana atabilirsiniz.Kontür seti 29.90'dan satışta.

Burada bahsettiğim ürünler önümüzdeki günlerde denendikçe blogta olacaklar.Sizinde merak edip satın almak istediğiniz ürünler varsa Pastel Shop bu konuda size yardımcı olacaktır.

Yeni seri ürünlerinden siz hangilerini denediniz? Fikir sahibi olduklarınızla ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

*Rengini Bul Etkinlik Sponsorudur





25 Eki 2015

KOÇTAŞ’LA DAHA GÜZEL EVLER!

Evini ve yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlerin ilk durağı olan Koçtaş, “Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar” sloganıyla yeni sezonda da tüketicilere birbirinden şık seçenekler sunuyor. Koçtaş, yeni sezon mobilya, aydınlatma ve dekorasyon ürünlerinin yer aldığı 2015 Dekorasyon Kataloğu’nu yayınladı. Katalogda, Koçtaş mağazaları ve online mağazada yer alan binlerce çeşit ürün özel çekim ve dekorasyon önerileriyle tüketicinin beğenisine sunuluyor.   



Dekorasyon alanındaki uzmanlığıyla yenilikçi ve şık çözümler sunan Koçtaş, yeni sezon için hazırladığı 2015 Dekorasyon Kataloğu ile bu yıl da benzersiz önerilerle müşterisine ayrıcalıklı hizmet vermeye devam ediyor. Koçtaş’ın 2015 Dekorasyon Kataloğu’nda her zevke ve her bütçeye uygun çözüm önerileri ve tam bin yeni ürün bir arada bulunuyor.

Koçtaş Farkıyla Yeniliğin Keyfini Çıkarın
Evinizin her köşesi için yepyeni ürün seçenekleri sunan Koçtaş’ın yeni yatak odası ve çalışma odalarıyla evinizi güzelleştirebilir ya da dilerseniz baştan yaratabilirsiniz. Koçtaş’ta yeni Viva Okyanus Mavi genç odası 4 parçalı seti 849,90 TL’lik, yeni Etro 6 parçalı genç odası ve Mindy 6 parçalı genç odası setleri 1.290 TL’lik, yeni Carmina 5 parçalık çift kişilik yatak odası seti 1.390TL’lik cazip fiyatlarıyla evini yenilemek isteyenleri bekliyor.

Koçtaş, 199,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla her zevke hitap eden çekmeceli, aynalı ve sürgülü kapaklı, 50 gardırop çeşidiyle de dolabınızı rahatça kullanma özgürlüğü sunuyor.

Koçtaş’la Evinizi Bin Türlü Aydınlatabilirsiniz
Koçtaş, aydınlatma alanındaki iddiasını bu sezonda da artırarak devam ettiriyor.  Koçtaş’ın 2015 Dekorasyon Kataloğu’nda yer alan sarkıt, avize, lambader, masa lambası, abajur, spot, aplik ve plafonyer gibi aydınlatma seçenekleri yepyeni çeşitleriyle                                                                         yaşam alanlarınıza farklılık katacak. Tam 1000 yeni çeşit aydınlatma ürününün,  farklı dekorasyon stillerine göre sergilendiği Koçtaş 2015 Dekorasyon Kataloğunda; bütçenize, ihtiyacınıza ve zevkinize en uygun ürünü kolayca bulacaksınız.

Güzelliğe Açılan Perdeler Koçtaş’ta
Koçtaş’ın, güzelliğe açılan 150’den fazla yepyeni perde modeli ile evinizde mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz. Koçtaş’ın yeni ürünleriyle odalarınızda isterseniz romantik, isterseniz modern, isterseniz de rengârenk bir hava yaratabilirsiniz. Ayrıca, perdelerle uyumlu minderler ve perde aksesuarlarının yanı sıra; ahşaptan metale, renkliden taşlı modellere kadar her zevke uygun çeşidi bulunan rustiklerle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Tül ve fon perdelerinizi bir arada kullanmayı sağlayan çift mekanizmalı rustikler, küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmanızı sağlayacak.

Yenilik ve alternatif arayanlar ise; şık ve kullanışlı jaluziler ile kullanımı kolay stor perdeleri tercih edebilir. Ahşap, alüminyum ve PCV jaluzi seçeneklerinden odanıza en uygun olanı seçebilir; ısı yalıtımlıdan çift mekanizmalı seçeneklere,  zebra modellerden desenlilere, tek renklilerden çocuk odası seçeneklerine kadar, A’dan Z’ye tüm stor perde çeşitlerini Koçtaş’ta bulabilirsiniz.

Koçtaş’la Duvarlarınıza Tarzınızı Yansıtın
Koçtaş’taki 200’den fazla duvar kâğıdı seçeneği evinize farklı bir görünüm katıyor. Boyanabilir veya ıslak zemin duvar kâğıdı seçeneklerinin yanı sıra; her zevke hitap eden duvar kağıdı çeşitliliğiyle istediğiniz tarzı yaratmanız her zamankinden daha kolay. Boyanabilir duvar kağıtlarından, tuğla ve ahşap görünümlülere; çiçeklilerden damask desenlilere; yazı desenlilerden film ve çizgi roman karakterlerine kadar yüzlerce çeşit duvar kağıdı 19,99 TL’den başlayan fiyatlarıyla Koçtaş’ta satışa sunuluyor. Çocukları da unutmayan Koçtaş, en sevdikleri çizgi film karakterlerini odalarına getirerek, çocukların hayal dünyalarının kapılarını aralıyor.

Şık ve Kullanışlı Çalışma Odalarına Koçtaş’la sahip olun
Koçtaş Dekorasyon Kataloğu’nda sergilenen önemli ürün gruplarından biri de çalışma masaları. Şıklıkla fonksiyonelliği buluşturan yeni sezon ürünleri arasında yer alan Zigzag çalışma masası 299,90 TL’den, Mona çalışma masası 179,90 TL’den, Kinetik Trend çalışma masası ise 179,90 TL’den, mini bilgisayar masası 59,99TL’den başlayan cazip fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor.

Koçtaş’ta her zevke uygun çalışma koltukları da rahatlığıyla ve cazip fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Klasik ve modern çalışma koltuklarından, dekorasyonunuza hareket katacak renkli ve baskılı modeller arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Her zevke ve bütçeye yönelik alternatifler sunan Koçtaş, öğrencileri de unutmuyor. Üç renk alternatifli öğrenci koltuğu 109,90 TL’lik fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor.

Her Bütçeye Uygun En Şık Kitaplıklar Koçtaş’ta
Koçtaş’ın yeni sezon ürünleri arasında yer alan ve çalışma odalarından salona, oturma odasından antreye kadar pek çok iç mekanda kullanılabilecek kitaplıklar, yaşam tarzınızı en iyi şekilde yansıtmak için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Koçtaş 2015 Dekorasyon Kataloğu ile birlikte, farklı boyut ve şekillerde tasarlanan yepyeni kitaplıkları tüketicinin beğenisine sunuyor. Her evde kullanılabilecek; milas, akçaağaç ve beyaz renk alternatifleri olan, 5 raflı kitaplığa sadece 89,99TL’ye sahip olabilirsiniz. Katalogdaki yeni ürünlerden olan Viva kitaplık 120 TL’den, Nisa kitaplık 139,90 TL’den, Etro kitaplık ise 140 TL’den satışa sunuluyor.

En Güzel Saklama Kutuları İçin Koçtaş’a Gelin
Evlerinizde ve işyerlerinizde dağınıklığa sebep olan her şeyi kaldırabileceğiz, aynı zamanda evinizin dekorasyonunda kullanabileceğiniz çeşit çeşit saklama kutuları, desenli metal kutular, söğüt kumaş ve bambu banyo sepetleri, dolap için düzenleyiciler, yepyeni makyaj ve takı düzenleyici kutularla küçük dokunuşlarla hayatınıza hem düzen hem de renk katabilirsiniz. Koçtaş 2015 Dekorasyon Kataloğu iddialı saklama ürünleriyle de öne çıkıyor.

Parkede Çok Çeşit, En İyi Fiyatla Koçtaş’ta
Koçtaş, tüm mekanlarınız için her renk parkeyi; en iyi fiyat avantajı ve nakliye-montaj ayrıcalığıyla birlikte sunuyor. Yeni otantik görünümlü Garage laminat parkeden, seramik görünümlü Exposed Dark parkelere kadar metrekaresi 18,49 TL’den başlayan yüzlerce parke seçeneği Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor.

Dekorasyonun Tamamlayıcısı Halılar Koçtaş’ta
Koçtaş yeni sezon kataloğunda yer alan yüzlerce halı çeşidi ev dekorasyon seçimleriniz için en iyi tamamlayıcı olmaya aday. En yeni trendlerden olan patchwork halıları 79,99 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla Koçtaş’ta bulmak mümkün.  Atlas Nano halılar, kendi kendini temizleme ve sıvı itici etkisiyle leke barındırmama özellikleriyle evin her alanında güvenle kullanılabiliyor. Çocuk odaları için de rengarenk seçeneklerinin yer aldığı Koçtaş kataloğunda yer alan tüm halılar 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  

Koçtaş’ın Çocuk Dünyasında Her Şey Çok Renkli
Bu sezonda da çocuklar için birbirinden renkli seçenekler hazırlayan Koçtaş’ta, özel araba oyuncak kutusundan oyun halısına, astronot puf kutusundan çamaşır sepetine, renkli perdelerden dekoratif aydınlatmalara, eğlenceli minderlerden çocukların hayal dünyalarını genişletecek duvar kağıtlarına, asılabilir cepten masaüstü düzenleyicisine kadar çocuk odası için tüm detaylar hazır.

Alışverişin Keyfi Koçtaş’la Çıkar
Ne zaman, nereden alışveriş yapmak isterseniz size en yakın Koçtaş mağazasını ziyaret edebilir, koctas.com.tr internet sitesini tıklayabilir, ister mobil uygulama isterseniz de sadece bir telefonla siparişinizi verebilirsiniz. Koçtaş 2015 Dekorasyon Kataloğu’nda yer alan binlerce yeni ürünle hayallerinizdeki evi ve mekanı yaratmanız artık çok daha kolay.


24 Eki 2015

Avon 3 D Dolgunlaştırıcı Ruj Serisi

Avon 3D Dolgunlaştırıcı Ruj ile tanışın !
Nemlendirici formülüyle daha dolgun,daha pürüzsüz daha belirgin dudaklar sağlayan ruj çift dolgunlaştırıcı formül retinol ve kolajen ile dudakların uzun süreli kullanımda %35 daha dolgun görüneceğini vaad ediyor.
 Öncelikle diğer Avon rujlardan farklı olan kapaklarını işlevsel buldum.Kapağın üst bölümü şeffaf ve içindeki rengin hangisi olduğunu görebilmeyi kolaylaştırıyor.Aynı rujun birkaç rengine sahip olanlar zorlanmadan istedikleri ruju bulabilirler.
 Yapıları yumuşacık,kolayca sürülüp renklerini başarılı bir biçimde veriyorlar.Yapı olarak parlak saten rujlar denebilir.Gloss parlaklığında olmasada dudakta hafif bir parlakları var.
Kokuları diğer Avon rujlara benziyor.Beni hiç rahatsız etmediler.Dudağımda üç saat kadar bozulmadan durup bu süre sonunda dudak içinden tazeleme istediler.

Peki ya dolgunlaştırma kısmı?
İki hafta boyunca aynı ruju kullanmayı başaramadığımdan bu konuda şimdilik bir şey söyleyemiyorum ancak dudakları nemli tutan,iyi renk veren ,uygun fiyatlı ruj arayışındaydanız doğru yerdesiniz.

BERRY CUTE-HEAT WAVE-POWER TRİP
Avon 3D rujlar 15 farklı renk seçeneği ile satılıyorlar ve bu rujları denedikten sonra Divine Wine rengini de almayı planlıyorum.

Daha fazla detay ve sürprizler için video'yu izleyebilirsiniz.
Siz Avon 3D rujlar ile tanıştınız mı,sizin favori renginiz hangisi oldu ?

*Rengini Bul Etkinlik Sponsorudur.

23 Eki 2015

KOCTAŞ İLE BİN YENİ ÜRÜN LANSMANI

Geçtiğimiz haftalarda Koçtaş'ın yepyeni ürünlerinin tanıtıldığı #binyeniürün lansmanına katıldım.
Evini güzelleştirmeyi seven her kadın gibi sık uğradığım adreslerden biri olan Koçtaş'ın ürünlerin bir kısmını lansmanda bir kısmını da lansman sonrası gidip yerinde görme şansı buldum ve bu yazımda gördüklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
  Koçtaş yetkililerinin sıcak karşılaması sonrasında biraz dinlendikten sonra Lansman alanında hazırlanan masada aksesuar magnetlerini kullanarak kendi yaşam alanlarımızı temsil eden panolar hazırladık.
 Yepyeni halılar,aydınlatmalar,tablolar,duvar kağıtları,saklama kutuları resimlerinin bulunduğu magnetlerle çalışmak çok keyifliydi.
 Çalışma sonrası işte benim stilim !


 Gelelim güzel haberlere ve bir alışverişim esnasında mağazada gördüklerime.Son dönemde Koçtaş mağazalarını ziyaret ettiyseniz yeni sezon ürünleri mutlaka dikkatinizi çekmiştir.Gitmediyseniz de bu yazıdan sonra gitmek isteyeceğinize kuşkum yok.

Yeni ürünler arasında benim ilk dikkatimi çeken şu yazımda anlattığım akrilik kozmetik organizerleri olmuştu.Devamı birbirinden güzel saklama kutuları,takı organizeri ve çalışma odam için aldığım dekoratif metal çöp kovaları ile devam etti.
Son dönemde mağazaya her gidişimde farklı bir ürünle karşılaştım.Hem evim hemde iş yerim için çeşit çeşit kutulardan edindim.


 Rengarenk kapılara adeta bayıldım.Kim evine böylesi güzel bir kapıdan geçerek girmek istemez ki !
 Çiçekler,dekoratif objeler her zevke hitap edecek çeşitlilikteler.


 
  Birbirinden güzel halılar içinde bir tanesi vardı ki erkek çocukları buna bayılacak.Üstelik epeyce kalın olduğundan üzerinde kaldıkları sürece minikler hiç üşümeyecekler.
Kızımın dikkatini çeken duvar kağıtları ise gerçekten çok güzeller.Yeni çıkan çeşit çeşit kağıtlar ile evin havasını tamamen değiştirmek çok kolay.

Perdeler,parkeler,aydınlatmalar,mobilyalar kısacası Koçtaş'ta bin yeni ürün evinizi güzelleştirmek için sizleri bekliyor.

Bugünkü yazıma burada son verirken yeni ürünleri içeren bir yazıda hafta sonu gelecek.Diğer yazıda tekrar görüşmek üzere...

Sizin ev dekorasyonu ile aranız nasıl,Koçtaş'a en çok hangi ürünler için uğruyorsunuz?
Tasarım:Sawako Kuronuma